Towers Net na Infofestu 2014

Na konferenciji Infofest 2014 u Budvi predstavnici Towers Net-a su održali kompanijsku prezentaciju i prvi put u regionu i Evropi predstavili potpuno novi savremeni sistem za detekciju i prevenciju od kiber (cyber) napada. Prezentacija pod nazivom – Potreba i značaj sistema za detekciju i prevenciju pretnji slededeće generacije – Intrusion Prevention Systems (IPS) – Towers Net Defender – održana je prvog dana konferencije odnosno 29.09.2014. u 11:30h u Plavom salonu hotela Maestral.

Takođe, na poziv Ministarstva za elektronske komunikacije Crne Gore, aktivno učešće u radu konferencije uzelo je i Društvo za Informacionu bezbednost Srbije kao deo radne grupe za panel iz domena Infromacione bezbednosti. Rad na temu “Stanje IB u regionu – Kiber rat ili kiber mir” je predstavio predsednik ovog društva i osnivač naše kompanije Zoran Živković.

Kompanija Towers Net učešćem na konferenciji Infofest 2014 u Budvi, zvanično započinje proces formiranja distributivne mreže za svoj novi sistem Towers Net Defender. Više informacija o učešću Towers Net-a na Infofestu 2014 i o samoj konferenciji možete naći na Infofest sajtu.

Novi Towers Net sistem – Towers Net Defender

Towers Net doo. izlazi na tržište sa novim proizvodom, servisom Towers Net Defender, koji predstavlja sistem za prevenciju i zaštitu od sajber napada (Intrusion Prevention System, IPS).

Radi se o IPS tehnologiji najnovije generacije, a realizovana je u saradnji sa velikom Japanskom kompanijom. Sistem omogućuje zaštitu od svih do sada poznatih sajber napada na IP lokacije, a baza poznatih napada se stalno ažurira.

Towers Net doo, je vlasnik brenada: Towers Net Defender. Proizvod je eksluzivno namenjen i prilagođen tržištu Evrope. U toku su pregovori sa domaćim i inostranim distributerima, koji će proizvod distribuirati na domaće i Evropsko tržište. Već krajem avgusta meseca ove godine, očekuju se prvi ugovori o korišćenju Towers Net Defender servisa kod domaćih i stranih klijenata.

Ukoliko ima zainteresovanih za korišćenje servisa za sopstvene potrebe, ili za distribuciju servisa, otvoreni smo za razgovore o saradnji.

Za više informacija obratiti se na 011/266 24 44 ili preko kontakt forme dostupne na ovom sajtu.