Towers Net na IT-SA 2014 u Nirmbergu 07.-09.10.2014.

Naša kompanija Towers Net učestvovala je u na jednom od najvećih evropskih sajmova iz domena IT bezbednosti, IT-SA 2014 u Nirmbergu. Ovo je prvi put da je, među 384 provajdera iz 21 zemlje sveta, izlagala i kompanija iz Srbije. Cilj učestvovanja je bilo pretstavljanje sistema nove generacije za detekciju i sprečavanje kiber (cyber) napada, Towers Netender Defender – TND, potpuno novog proizvoda za područje Evrope. Naša kompanija je razvila ovaj proizvod u saradnji sa japanskom kompanijom Next Groove iz Japana i posebno ga prilagodila evropskom tržištu za čije je područje i vlasnik brenda.

teh-zivkovic_thumb

Trenutno smo u procesu formiranja distributivne mreže TND sistema za teritoriju Evrope, pa je konferencija IT-SA 2014 bila idealna prilika da se susretnemo sa evropskim kompanijama iz domena informacione bezbednosti i razgovaramo o mogućnosti dalje saradnje.

Ukoliko želite možete pročitati članak o našem prisustvu na IT-SA 2014 na sajtu PC Press magazina.

Početak procesa formiranja distributivne mreže za TND sistem za područje Evrope

Kompanija Towers Net je učešćem na konferenciji Infofest 2014 u Budvi, zvanično započela proces formiranja distributivne mreže za svoj novi sistem Towers Net Defender.

Towers Net Defender (TND) predstavlja sistem za prevenciju i zaštitu od sajber napada (Intrusion Prevention System, IPS). U pitanju je IPS tehnologija najnovije generacije realizovana u saradnji sa velikom Japanskom kompanijom. Sistem pruža zaštitu od svih do sada poznatih sajber napada na IP lokacije, a baza poznatih napada se stalno ažurira.

Towers Net doo, je vlasnik brenda: Towers Net Defender. Proizvod je eksluzivno namenjen i prilagođen tržištu Evrope. U toku su pregovori sa domaćim i inostranim distributerima, koji će proizvod distribuirati na domaće i Evropsko tržište. Već krajem avgusta meseca ove godine, očekuju se prvi ugovori o korišćenju Towers Net Defender servisa kod domaćih i stranih klijenata.

Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje TND servisa za sopstvene potrebe, ili za njegovu distribuciju, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Za više informacija obratiti se na 011/266 24 44 ili peko kontakt forme dostupne na sajtu.