Balkanska Hidrometeorološka Konferencija

Kompanija Baron iz Sjedinjenih Američkih Država, uz podršku predstavnika za Balkan kompanije EIC iz Atine i naše kompanije Towers Net kao lokalnog predstavnika, organizuje “Balkansku hidrometeorološku konferenciju” u Metropol u Beogradu. Konferencija će biti održana 12. novembra 2015. godine u hotelu Metropol u Beogradu, sa početkom u 9 časova.

baron_logo
Kompanija Baron je jedna od vodećih svetskih kompanija iz domena hidrometeorološke prognostike i proizvodnje rešenja iz hidrometeorologije. Tokom 25 godina uspešnog poslovanja postali su jedan od svetskih lidera u ovoj oblasti i ostvarili uspešnu saradnju sa najznačajnijim organizacijama i kompanijama u svetu poput Federalne uprave za avijaciju i Ministarstva odbrane Sjedinjenih Američkih Država, kompanija Boeing i Locheed Martin, televizijskih mreža FOX, ABS i NBC, kao i mnogih drugih zemalja, organizacija i kompanija u svetu. Ispred Barona na konferenciji će učestvovati izvršni potpredsednik kompanije Bob Baron Junior, potpredsednik zadužen za razvoj Mr Rik Brasvel, potpredsednik nadležan za Evropu Mr. Bernard Kirby kao i nekoliko vodećih razvojnih inženjera.

Ciljevi Balkanske hidrometeorološke konferencije su:

  1. Doprinos efektivnim odgovorima na rešavanje problema i izazova savremene hidrometeorološke situacije u svetu i regionu,
  2. Podeliti iskustva, rešenja i mehanizme iz domena savremene hidrometeorologije koje je kompanija Baron stekla i implemetirala širom sveta,
  3. U cilju što efikasnijeg rešavanja problema iz domena sagledati mogućnost unapređenja koordinacije, saradnje i integracije između svih relevantnih aktera na nacionalnom, regionalnom i međuregionalnom nivou uključujući zainteresovane strane iz redova akademske zajednice, javnog i privatnog sektora i stručne zajednice.

Konferencija je namenjena rukovodiocima i stručnjacima iz relevantnih institucija uključujući ministarstva unutrašnjih poslova, odbrane, poljoprivrede, saobraćaja, hidrometeorološke institucije i agencije, timove za vanredne situacije i druge iz našeg regiona (Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija i Slovenija).

Ukoliko želite možete preuzeti agendu konferencije:
Agenda Balkanske Hidrometeorološke Konferencije

Towers Net je postala lokalni predstavnik kompanije Baron Services

Potpisivanjem zvaničnog ugovora 12. Oktobra 2015. godine između kompanije Towers Net i kompanije EIC (predstavnik kompanije Baron za jugoistočnu Evropu), naša kompanija je zvanično postala regionalni lokalni predstavnik kompanije Baron Services iz SAD.

baron_logo
Kompanija Baron je jedna od vodećih svetskih kompanija iz domena hidrometeorološke prognostike i proizvodnje rešenja iz hidrometeorologije. Tokom 25 godina uspešnog poslovanja postali su jedan od svetskih lidera u ovoj oblasti i ostvarili uspešnu saradnju sa najznačajnijim organizacijama i kompanijama u svetu poput Federalne uprave za avijaciju i Ministarstva odbrane Sjedinjenih Američkih Država, kompanija Boeing i Locheed Martin, televizijskih mreža FOX, ABS i NBC, kao i mnogih drugih zemalja, organizacija i kompanija u svetu.Kompanija Baron je najveći svetski proizvođač meteoroloških radara u svetu, obim njihove proizvodnje i prodaje premašuje ukupnu porizvodnju svih ostalih svetskih proizvodjača zajedno.