Towers Net na 3. Naučno-stručnoj Konferenciji “Cyber kriminal i forenzika”

Predstavnici naše komanije Towers Net su učestvovali na 3. Naučno-stručnoj Konferenciji “Cyber kriminal i forenzika” održanoj 11. marta 2016. godine u Travniku, BiH. Konferencija je bila organizovana od strane Sveučilišta/Univerziteta Vitez i Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK), a okupila je stručnjake iz BiH i zemalja regije.

Učesnici Konferencije u svojim radovima obradili su teme o nasilju na društvenim mrežama, terorističkim aktivnostima putem računarskih mreža te softverskim rješenjima za brže rešavanje slučajeva cyber kriminala.

fotorcreated5-1024x576

Towers Net na dvodnevnoj prezentaciji britanskih cyber security kompanija u Beču

Predstavnici naše komanije Towers Net su prisustvovali prezentaciji britanskih kompanija iz domena informacione bezbednosti 23. i 24. februara ove godine. U pitanju je bio Vienna Cyber and Information Security Showcase namenjen zemljama centralne i istočne Evrope a sam događaj je bio smešten u Ambasadi Velike Britanije u Beču.

Skup su otvorili gospodin Sicheres Oesterreich, Dr Alexander Janda i Templar Executive CEO Andrew Fitzmaurice. Večernji skup otvorila je Ambasador Velike Britanije Susan le Jeune d’Allegeershecque.

27 britanskih kompanija su imale priliku da predstave svoja najnovija rešenja iz oblasti infrmacione zaštite namenjene zaštiti državnih resursa, finansijskih institucija i korporacija. Za nas je to bila ne samo prilika da ostvarimo nove i učvrstimo postojeće poslovne saradnje već i da prisustvujemo seminarima i razgovaramo o konceptima, strategijama i budućim trendovima u informacionoj bezbednosti.

fotorcreatedvienna

Towers Net je sertifikovani Cisco partner

Naša kompanija Towers Net je postala sertifikovani partner Cisco kompanije. U narednom periodu posebnu pažnju ćemo posvetiti Cisco tehnologijama i Cisco Security rešenjima.

Cisco je svetski lider u IT tehnologiji koji pomaže kompanijama da se spremno uđu u budućnost spoznajom prilika koje se rađaju kreiranjem novih konekcija. Njihova suštinska politika je formiranje dugoročnih partnerstava sa klijentima kao i kvalitetna saradnja u identifikaciji njihovih realnih potreba zarad kreiranja odgovarajućih rešenja koja će im omogućiti dalji uspeh u radu.

towersnet_select_2017